• Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

    Weet u dat?

    Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

  • Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

    Weet u dat?

    Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

  • Trust Taxi Service is meestal niet ad-hoc beschikbaar dit om te voorkomen dat er van de klant naar klant wordt geracet<br />

    Weet u dat?

    Trust Taxi Service is meestal niet ad-hoc beschikbaar dit om te voorkomen dat er van de klant naar klant wordt geracet

  • Wel mondkapje: u reist met meer passagiers in de taxi <br />
Geen mondkapje: u bent de enige passagier in de taxi.<br />
Als er 2 of meer passagiers in de taxi zitten, kunnen zij een boete krijgen als zij geen mondkapje dragen.<br />
<br />

    Covid-19 In de taxi gelden de volgende regels

    Wel mondkapje: u reist met meer passagiers in de taxi
    Geen mondkapje: u bent de enige passagier in de taxi.
    Als er 2 of meer passagiers in de taxi zitten, kunnen zij een boete krijgen als zij geen mondkapje dragen.

Bereken hier je ritprijs

Schiphol bekijken achter de schermen
20-05-2014 12:00

Heb je altijd al willen weten hoe Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland, werkt?  Dat kan namelijk met de Schiphol Behind the Scenes bus tour. 

Is je vertrektijd b.v. laat in de middag en sta je te popelen om op vakantie te gaan laat je snel en voordelig per taxi naar Schiphol vervoeren en ervaar vervolgens de  Schiphol Behind the Scenes Bus Tour, omdat je altijd al alles van Schiphol hebt willen weten.


De luchthaven Schiphol verwelkomt jaarlijks tientallen miljoenen mensen, die naar Schiphol komen om te vliegen, vliegtuigen te bekijken, te ontspannen, te shoppen, of om te werken. Er komt best een hoop bij kijken om vliegtuigen te laten vliegen. Zoveel, dat je feitelijk kunt stellen dat Schiphol kleine stad is. Laat je verrassen, en ontdek hoe Schiphol werkt en wat er allemaal bij komt kijken om al die miljoenen passagiers af te handelen. 

De  bus tour
De Schiphol Behind the Scenes tour laat zien wat er allemaal wel niet gebeurd op een luchthaven. De Schiphol Behind the Scenes multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. De tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Doordat je met de tour langs deze locaties rijdt, zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat. Ter aanvulling worden er videobeelden en foto's op schermen in de bus getoond, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Verhalen zijn trouwens niet het enige wat je te horen krijgt, maar kom dat zelf maar ervaren en: Beleef Schiphol van heel dichtbij!

De totale tour duurt iets langer dan een uur. De tour vertrekt op woensdag t/m zondag om: 11:00 uur, 12:30 uur, 14:30 uur en om 16:00 uur.

<< May 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Volg ons op Twitter

Telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden van 08.00 uur t/m 22.00 uur. Bel dan op 0031 640 956 510