• Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

  Weet u dat?

  Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

 • Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

  Weet u dat?

  Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

 • Besmette mensen dragen wel een mondkapje, alleen als die dat draagt hoeft de chauffeur zelf geen mondkapje, mensen met klachten dragen het dus ook.

  Weet u dat?

  Besmette mensen dragen wel een mondkapje, alleen als die dat draagt hoeft de chauffeur zelf geen mondkapje, mensen met klachten dragen het dus ook.

Bereken hier je ritprijs

Financieel Advieskantoor Akropolis AssurantiŽn BV
10-05-2019 10:00

Wij hebben gekozen voor het persoonlijke advies en hulp bij de overname van Trust Taxi Service bij Edo Meijerhof en Frans Hegener van Financieel Advieskantoor Akropolis Assurantiën BV - Adfiz 

Akropolis ontzorgt voor diverse taxi bedrijven o.a. administraties en belastingaangiftes

Dank je wel Edo voor je inzet, hulp en adviezen.

 

http://www.akropolis-assurantien.nl/

Akropolis Assurantiën B.V.


Burg. Vening Meineszlaan 62
1063 BD Amsterdam
info@akropolis-assurantien.nl

Tel   020-447 12 10

 

bron: website Akropolis

Of u nu een avonturier bent of voorzichtiger bent ingesteld, allemaal hebben we behoefte aan (enige) zekerheid. Zowel particulieren als bedrijven willen weten welke risico’s ze lopen, wat de gevolgen er van kunnen zijn en hoe en tegen welke kosten deze zijn te beheersen. De medewerkers van Akropolis Assurantiën B.V.  beschikken over jaren ervaring en zijn op het gebied van verzekeringensoplossingen een begrip. Voor al uw vragen zijn wij u graag van dienst. Dat is geheel vrijblijvend!

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn!

Directie en medewerkers van Akropolis Assurantiën B.V.

 

 

<< May 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Volg ons op Twitter

Telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden van 08.00 uur t/m 22.00 uur. Bel dan op 0031 640 956 510