• Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

  Weet u dat?

  Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

 • Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

  Weet u dat?

  Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

 • Besmette mensen dragen wel een mondkapje, alleen als die dat draagt hoeft de chauffeur zelf geen mondkapje, mensen met klachten dragen het dus ook.

  Weet u dat?

  Besmette mensen dragen wel een mondkapje, alleen als die dat draagt hoeft de chauffeur zelf geen mondkapje, mensen met klachten dragen het dus ook.

Bereken hier je ritprijs

Schipholvervoer

Trust Taxi Service bied u comfortabele, betrouwbare taxi's van en naar internationale luchthavens.

Dit is een oplossing voor iedereen die een taxi nodig heeft, goedkoper, maar in de hoogste kwaliteit zonder compromissen. U kunt de prijzen vergelijken met de lokale taxi's en u zult zien dat wij u aanzienlijk goedkoper vervoeren. U betaald met een vooraf gesproken prijs die u eenvoudig met uw postcode kunt berekenen.

Met ons luxe wagenpark, en een ervaren en gediplomeerd chauffeursteam, zijn wij u graag van dienst. Wij halen u of uw gasten op bij het meeting point en of de gate van de luchthaven.

Onze chauffeurs zijn direct herkenbaar aan het naambord met het logo van uw bedrijf of de naam van de op te halen passagier(s).

Onze chauffeurs staan hoofdzakelijk geparkeerd in de excellence parking, welke direct aan de aankomsthal 4 en de vertrekhal is gelegen, u hoeft dus niet naar buiten om te gaan zoeken naar een chauffeur.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor het ophalen en wegbrengen van uw klanten naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Onze persoonlijke aanpak van taxivervoer en onze voordelige tarieven zal u zeker bevallen.

 

Volg ons op Twitter

Telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden van 08.00 uur t/m 22.00 uur. Bel dan op 0031 640 956 510