• Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

  Weet u dat?

  Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

 • Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

  Weet u dat?

  Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

 • Besmette mensen dragen wel een mondkapje, alleen als die dat draagt hoeft de chauffeur zelf geen mondkapje, mensen met klachten dragen het dus ook.

  Weet u dat?

  Besmette mensen dragen wel een mondkapje, alleen als die dat draagt hoeft de chauffeur zelf geen mondkapje, mensen met klachten dragen het dus ook.

Bereken hier je ritprijs

22-03-2020 10:00

We zitten op dit moment in een bijzondere tijd waarin we nog afhankelijker zijn van digitale diensten. Zowel om op de hoogte te blijven van het nieuws maar ook om contact met elkaar te houden en elkaar digitaal te blijven zien.  Als er iets verandert, houden we je op de hoogte.

Natuurlijk doen we er alles aan om onze service op hetzelfde niveau te houden zoals je van ons gewend bent. We zijn telefonisch bereikbaar, maar de wachttijd kan langer zijn. Door alle maatregelen die zijn genomen vanwege het coronavirus werkt een deel van onze collega’s vanuit huis. We zijn daardoor beter bereikbaar via onze onlinekanalen. Heb je vragen, stel ze dan op de site of stuur een bericht via bv Whatsapp We kunnen je dan sneller helpen. Is je vraag niet heel dringend, dan vinden we het fijn als je die op een later moment stelt.

 

 

Wij wensen verder iedereen een goede gezondheid toe en hopelijk zien wij elkaar na deze griep virus weer terug en voor de tussentijd zullen wij ook ons hoofd boven water houden zodat wij u spoedig weer volledig van dienst kunnen zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Adrie Touw en medewerkers

 
<< March 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Volg ons op Twitter

Telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden van 08.00 uur t/m 22.00 uur. Bel dan op 0031 640 956 510