• Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

  Weet u dat?

  Trust Taxi service een unieke samenwerking heeft met diverse geweldige taxibedrijven in het hele land en u daardoor deze Luchthaven service zo voordelig kan aanbieden, het geheim van elkaar gunnen van het werk waar u als klant direct baat bij heeft.

 • Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

  Weet u dat?

  Trust Taxi Service 24/7 beschikbaar is echter alleen op het reservering formulier via de website.

 • Trust Taxi Service is meestal niet ad-hoc beschikbaar dit om te voorkomen dat er van de klant naar klant wordt geracet<br />

  Weet u dat?

  Trust Taxi Service is meestal niet ad-hoc beschikbaar dit om te voorkomen dat er van de klant naar klant wordt geracet

 • Wel mondkapje: u reist met meer passagiers in de taxi <br />
Geen mondkapje: u bent de enige passagier in de taxi.<br />
Als er 2 of meer passagiers in de taxi zitten, kunnen zij een boete krijgen als zij geen mondkapje dragen.<br />
<br />

  Covid-19 In de taxi gelden de volgende regels

  Wel mondkapje: u reist met meer passagiers in de taxi
  Geen mondkapje: u bent de enige passagier in de taxi.
  Als er 2 of meer passagiers in de taxi zitten, kunnen zij een boete krijgen als zij geen mondkapje dragen.

Bereken hier je ritprijs

03-01-2022 10:00

 

Trust Taxi Service

Beste lezers

Harstikke leuk dat mij gevraagd is iets over Trust Taxi Service te schrijven voor Damen Shipyards.

Eerst iets over mijzelf hoewel de meeste van de afdeling service en training zullen mij waarschijnlijk wel kennen.

Zelf ben ik als sinds 1985 werkzaam op de taxi, eerst in het centrum van Amsterdam waar we mooie tijden beleefde, daar kan ik boeken over schrijven waarbij men zou twijfelen aan de geloofwaardigheden van alle avonturen. Blij dat ik deze tijd mocht meemaken. Later ben ik vele jaren als chauffeur op Schiphol beland. De taxiwereld was aan het veranderen en hoewel het moeilijk was moesten de chauffeurs mee veranderen. Voor velen chauffeurs was dit best moeilijk, je moest van een spijkerbroek en een leren jas, naar een pantalon en een colbert.Zo ging ik ook meer de zakelijke kant op. En zo ontstond er een klantenbestand en daar konden we met behulp van een chauffeurskringentje de vaste klanten bedienen. Zo waren we dus niet meer afhankelijk van centrales en standplaatsen.Om diverse redenen ben ik van 2010 tot 2015 even in de horeca terecht gekomen, waar ik het ook prima naar mijn zin had. Eind 2015 vroeg Ronald Struijf destijds eigenaar van Trust Taxi Service en al heel lang vriend mij terug te keren naar mijn roots. In eerste instantie was ik niet gelijk enthousiast want ik was er alweer een tijdje uit en ook bang dat ik spijt zou krijgen.Maar na een paar onderlinge gespreken waren we er eigenlijk al uit. Hier ben ik hem nog altijd dankbaar voor.

Als zelfstandige klanten vervoeren voor Trust Taxi Service dit was al een redelijk groot bedrijf met een zeer groot klantenbestand waar het bedrijf Damen Shipyards een van de grootste is klanten is. Ik leerde bijna al de te voeren klanten kennen en hun verhalen, van iedereen weet je een beetje hoe hun gezin en hun privé eruitziet, wat er leeft enz. Ik zou hier best pagina’s vol over kunnen schrijven, maar ik vind het allemaal te privé om dit te doen, je zit soms zoveel kilometers in de auto met hun dat je een hartstikke leuke band met ze krijgt, In november 2018 vroeg Ronald Struijf mij om op kantoor te verschijnen. Hij vertelde mij dat hij een stap terug wilde doen en wilde stoppen als eigenaar en algemeen directeur van Trust Taxi Service, hij vroeg mij of ik Trust Taxi Service van hem wilde overnemen Jeetje zei ik, daar moet ik over nadenken. Ronald had zijn gesprek goed voorbereid en kon mij binnen no time vertellen wat alles inhield .Ik antwoorde dan ook met een dikke ja. Ik ging in de leer en dat ging nog zozo. Wat een werk dacht ik, hoe doet hij dat allemaal.Nadat er plots iets gebeurde waarbij Ronald al zijn aandacht elders nodig had ging alles in een stroomversnelling.1 Mei 2019 werd ik eigenaar en algemeen Directeur van Trust Taxi Service het begin nog een beetje onzeker, maar inmiddels kan ik zeggen dat de samenwerking met de dames van de travel fantastisch gaat.Ook andere afdelingen zijn inmiddels geheel aan onze samenwerking gewend en kunnen lezen en schrijven met elkaar. Met veel andere bedrijven hebben we geweldige samenwerking kunnen opbouwen. Ze vinden het vaak fijn maar een aanspreekpunt te hebben. De website van Trust Taxi Service biedt ze de mogelijkheid de ritten te boeken en te beheren.Toch nog een stukje over de coronatijd. Er is veel over geschreven en gesproken en ik mocht zelfs meewerken aan een documentaire Taxi in Lock down, maar kijk om je heen we hebben het allemaal lastig laten we de hoop niet verliezen we hebben elkaar nodig.Ik hoop nog veel nieuwe afdelingen en bedrijven te begroeten samen met mijn Trust Taxi Service Team. Vraag naar de ervaringen van uw collega’s.

Wij zijn er voor u altijd.

Met vriendelijke groet,

Adrie Touw

www.trusttaxiservice.nl

<< January 2022 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Volg ons op Twitter

Telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden van 08.00 uur t/m 22.00 uur. Bel dan op 0031 640 956 510